Shkarkuesi i videos në Twitter

Shkarkoni videot, GIF, imazhin dhe MP3 në Twitter nga Tweet-et

🔥 New: Insacret.app - Secret Instagram Story Viewer
🚀 New Features: Twitter Private Downloader

SnapTwitter - Shkarkues i videove në Twitter

SnapTwitter është një Shkarkues i Videove në Twitter efikas dhe i shpejtë i krijuar për shkarkimin e videove në Twitter. Ky mjet i lejon përdoruesit të ruajnë përmbajtje video, GIF, imazhe nga Twitter me vetëm disa klikime. Thjesht ngjitni lidhjen Tweet në aplikacion. SnapTwitter më pas do të nisë procesin e shkarkimit, duke e ofruar videon në rezolucionin e zgjedhur. SnapTwitter është ndërtuar për të qenë i lehtë dhe i optimizuar për shpejtësi. Ne fokusohemi në përvojën më të mirë të përdoruesit.

Shkarkuesi ynë Twitter funksionon në çdo shfletues uebi, mbështet shkarkimin e videos Twitter në shfletues pa instaluar softuer. Funksionon perfekt në të gjithë shfletuesit dhe pajisjet: Chrome, Firefox, Opera, Edge, PC, tablet, iPhone, Android.

HD Twitter Video Downloader

Si të shkarkoni video nga Twitter dhe Tweets

 1. 1

  Hapni aplikacionin Twitter në telefonin tuaj ose vizitoni faqen e internetit Twitter.com.

 2. 2

  Gjeni videon që përmban videon ose GIF-in që dëshironi të shkarkoni në Twitter.

 3. 3

  Klikoni në butonin Ndaj dhe më pas zgjidhni Kopjo lidhjen në Tweet për të kopjuar URL-në e tweet-it në kujtesën tuaj.

 4. 4

  Hapni SnapTwitter dhe ngjitni lidhjen e kopjuar në kutinë e hyrjes dhe shtypni butonin Shkarko.

 5. 5

  Zgjidhni opsionin dhe cilësinë e videos dhe shtypni butonin Shkarko për të ruajtur përmbajtjen në pajisjen tuaj.

Shkarko videot në Twitter

SnapTwitter është një shkarkues i shpejtë dhe i lehtë i videove në Twitter. Ne i lejojmë përdoruesit të kapin dhe ruajnë me lehtësi video nga Twitter. Pavarësisht nëse është një fjalim interesant, një video qesharake ose një tutorial edukativ, përdoruesit mund t'i shkarkojnë ato video dhe t'i shikojnë kudo. SnapTwiter është një shkarkues efikas i Twitter i krijuar për të marrë përmbajtje me cilësi të lartë nga Twitter, Instagram në sekonda.

Shkarkoni imazhin në Twitter

SaveTwitter nuk është vetëm për video dhe GIF. Gjithashtu ju ndihmon të shkarkoni imazhin nga Tweet. Nëse dëshironi të ruani një foto nga një Tweet, thjesht kopjoni lidhjen e Tweet-it dhe ngjisni atë në shkarkuesin tonë. Klikoni Shkarko dhe fotografia do të shkarkohet në pajisjen tuaj. Shkarkuesi i imazheve në Twitter do t'ju ndihmojë të ruani Twitter-in në imazh me hapa të thjeshtë. Është e thjeshtë dhe e lehtë.

Shkarkoni GIF në Twitter

A i keni parë ndonjëherë ato imazhe të animuara në Twitter? Ato njihen si GIF. SaveTwitter mund t'ju ndihmojë të shkarkoni ato GIF dhe t'i konvertoni ato në një MP4. Në këtë mënyrë ju mund t'i ruani ato me lehtësi në pajisjen tuaj. Ndani ato me miqtë tuaj. Është njësoj si të bëni një fotografi të një fotografie në lëvizje që ju lejon t'i shijoni ato në çdo kohë pa një lidhje interneti. Shkarkoni GIF nga Twitter në vetëm disa hapa të thjeshtë.

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është shkarkuesi i videos në Twitter?

Shkarkuesi i videos në Twitter është një mjet për të shkarkuar video nga Twitter. Ruani dhe shkarkoni shpejt çdo përmbajtje në Twitter, duke mundësuar shikimin ose ndarjen jashtë linje pa pasur nevojë për një lidhje interneti.

A mund të shkarkoj video nga llogaritë private të Twitter?

Shkarkimi i videove nga llogaritë private të Twitter mund të mos jetë i mundur pa autorizimin e duhur. Shumica e shkarkuesve të videove në Twitter janë krijuar për të punuar me përmbajtje të aksesueshme nga publiku. Në vend të kësaj, ju mund të shkarkoni çdo përmbajtje publike nga Twitter aq sa dëshironi.

A është SnapTwitter falas për t'u përdorur?

Sigurisht, shërbimi ynë është plotësisht falas. Nuk ka asnjë tarifë apo tarifë të fshehur. Ju mund të shkarkoni video, imazhe, GIF dhe MP3 në Twitter pa paguar asnjë tarifë. Mjeti ofron një zgjidhje të përshtatshme dhe pa kosto.

A duhet të instaloj softuer për të shkarkuar videot në Twitter?

Nuk keni nevojë të instaloni ndonjë softuer shtesë për të shkarkuar videot në Twitter. Mjeti ynë funksionon në mënyrë të pavarur në shfletuesin e internetit. Gjithçka që duhet të bëni është të ngjisni lidhjen dhe të shtypni butonin Shkarko.

Si të shkarkoni GIF nga Tweet?

Këtu mund të Shkarkoni GIF të Twitter-it. Kopjoni lidhjen e Tweet-it → Hapni SnapTwitter → Ngjitni lidhjen e Tweet-it → Filloni shkarkimin e GIF-it → Ruani GIF-in

Si të shkarkoni imazhin nga Twitter?

Mund të përdorni mjetin tonë Shkarkues i imazheve në Twitter. Ky mjet ju lejon të shkarkoni imazhe në Twitter.

Si të shkarkoni video nga Twitter në iOS?

Për iPhone, duhet të përdorni shfletuesin Safari. Shkoni te SnapTwitter.io → Ngjit lidhjen e videos në Twitter → Shkarko (Shih udhëzimet këtu).

A duhet të identifikohem në llogarinë time në Twitter?

Jo, SnapTwitter nuk ka nevojë të identifikohet në llogarinë tuaj në Twitter. Në vend të kësaj, SnapTwitter bën gjithçka për ju. Gjithçka që duhet të bëni është thjesht të shtypni butonin Shkarko.

A mund ta përdor SnapTwitter në pajisjet celulare?

Po. Shkarkuesi ynë i videos në Twitter është i përputhshëm me pajisjet celulare, duke përfshirë tabletin dhe kompjuterin. Mund të hyni në SnapTwitter përmes shfletuesve të internetit në pajisjet celulare. (Shih udhëzimet këtu)