Si të shkarkoni videot e Twitter në iPhone

Twitter është një platformë ku videot tërheqëse dhe përmbajtjet magjepsëse ndahen çdo ditë. Ndonjëherë, mund të gjeni një video që dëshironi ta ruani në iPhone. Në këtë udhëzues, ne do t'ju tregojmë një mënyrë për të shkarkuar videot e Twitter në iPhone tuaj pa përdorur asnjë aplikacion të palëve të treta.

Twitter nuk ofron një opsion të drejtpërdrejtë për të shkarkuar video nga tweet-et në iPhone tuaj. Megjithatë, mund të përdorni një faqe interneti të palëve të treta për t'ju ndihmuar të shkarkoni këto video. Këtu është një udhëzues hap pas hapi për të përdorur një faqe interneti për shkarkimin e videove në Twitter:

 1. Hapni aplikacionin Twitter

  Filloni duke hapur aplikacionin Twitter në iPhone tuaj. Shkoni te cicërimi që përmban videon që dëshironi të shkarkoni.

 2. Kopjoni URL-në e Tweet-it

  Prekni në tweet për ta zgjeruar atë. Kërkoni ikonën e ndarjes (një shigjetë lart) dhe trokitni lehtë mbi të. Zgjidhni "Copy Link to Tweet" për të kopjuar URL-në e tweet-it në clipboard tuaj.

 3. Vizitoni një SnapTwitter

  Hapni një shfletues uebi në iPhone tuaj (p.sh. Safari) dhe shkoni te një SnapTwitter. Një opsion popullor dhe i besuar është SnapTwitter.

 4. Ngjit URL-në e Tweet-it

  Ngjit URL-në e tweet-it të kopjuar në shkarkues. Ka një zonë hyrëse ku mund të ngjitni URL-në.

 5. Filloni shkarkimin

  Klikoni butonin "Shkarko" në faqen e internetit. Shkarkuesi do të fillojë të përpunojë URL-në e tweet-it dhe të shkarkojë përmbajtjen e videos.

 6. Zgjidhni Cilësinë e videos

  Pas përpunimit, mund të zgjidhni cilësinë e videos. Ju mund të zgjidhni nga rezolucione dhe formate të ndryshme. Zgjidhni atë që i përshtatet preferencave tuaja.

 7. Shkarkoni Videon

  Klikoni butonin "Shkarko" ose "Shkarko Video" për të filluar shkarkimin. Videoja do të fillojë të shkarkohet në iPhone tuaj.

 8. Hyni në videon e shkarkuar

  Pasi të përfundojë shkarkimi, mund të përdorni videon e shkarkuar në listën e kamerës ose bibliotekën e fotografive të iPhone. Shijoni shikimin e videos jashtë linje!