Shkarkoni foton e profilit në Twitter

Mjet për të shkarkuar fotot e profilit nga Twitter në madhësi të plotë

🔥 New: Insacret.app - Secret Instagram Story Viewer
🚀 New Features: Twitter Private Downloader

Shkarkoni fotot e profilit nga Twitter në internet

Twitter Profile Picture Downloader është një tipar kryesor i SnapTwitter, i cili i ndihmon përdoruesit të shkarkojnë lehtësisht fotot e profilit nga Twitter në cilësi HD direkt në shfletuesin e internetit, pa instaluar ndonjë softuer ose shtesë. Ky mjet është i pajtueshëm me çdo pajisje nga PC, tabletë në iPhone ose Android.

Profile Picture Downloader është i dobishëm për individët që duan të ruajnë versione me cilësi të lartë të imazheve të profilit në Twitter. Përdoruesit thjesht duhet të futin dorezën e Twitter-it të profilit për të cilin janë të interesuar, dhe mjeti merr dhe siguron fotografinë e profilit në rezolucionin e tij origjinal.

Hapat për të shkarkuar fotografinë e profilit të Twitter me SnapTwitter

 1. 1

  Kërkoni dorezën e Twitter të përdoruesit në Twitter dhe shkoni në profilin e tyre.

 2. 2

  Kopjoni URL-në nga shiriti i adresave të shfletuesit tuaj ose vini re dorezën e përdoruesit (p.sh., @username).

 3. 3

  Hapni një shfletues dhe vizitoni një faqe interneti të Shkarkuesit të Fotografive të Profilit në Twitter. Futni URL-në e kopjuar ose dorezën e Twitter në fushën e dhënë.

 4. 4

  Klikoni butonin e shkarkimit për të ruajtur foton e profilit në rezolucionin e saj origjinal në pajisjen tuaj.

Si të kopjoni lidhjen e profilit të përdoruesit në Twitter

Për të kopjuar lidhjen e profilit të një përdoruesi në Twitter, fillimisht lundroni në profilin e tyre duke futur emrin e përdoruesit në shiritin e kërkimit. Pasi të jeni në faqen e tyre të profilit, thjesht klikoni në shiritin e adresave të shfletuesit për të nxjerrë në pah URL-në, më pas kliko me të djathtën dhe zgjidhni "Copy" ose shtypni Ctrl+C (Cmd+C në një Mac) për të kopjuar lidhjen në kujtesën tuaj. . Kjo ju lejon të ruani ose ndani me lehtësi URL-në e profilit të përdoruesit në Twitter.

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është një shkarkues i fotografive të profilit në Twitter?

Është një mjet online që ju lejon të shkarkoni fotografinë e profilit të çdo llogarie publike në Twitter në rezolucionin e saj origjinal.

A është falas shkarkuesi i fotografive të profilit në Twitter?

Po. Mjeti ynë është plotësisht falas. Nuk ka asnjë tarifë të fshehur dhe ju mund të përdorni shkarkuesin tonë me kosto zero. Thjesht hapni shfletuesin tuaj të internetit dhe shkoni në faqen e internetit snaptwitter.io.

A mund të shkarkoj fotografitë e profilit të çdo përdoruesi të Twitter në mbarë botën?

Po, për sa kohë që profili është publik, ju mund të shkarkoni fotografi nga çdo përdorues globalisht.

Si mund të shkarkoj një foto profili me rezolucion të lartë?

Shkarkuesi merr rezolucionin më të lartë të disponueshëm direkt nga Twitter, që është rezolucioni i ngarkuar fillimisht nga përdoruesi.

A duhet të identifikohem në Twitter për të përdorur këtë shkarkues?

Jo, nuk keni nevojë të identifikoheni në Twitter. Ju duhet vetëm doreza e Twitter-it ose URL-ja e profilit, fotografia e të cilit dëshironi të shkarkoni.