Shkarkoni Twitter Private

Mjet për të shkarkuar lehtësisht video dhe foto private në Twitter

Shkarkoni Video Private nga Twitter

Twitter privat është një veçori që përdoruesit mund të vendosin që llogaritë e tyre të jenë private. Kur ky modalitet është i aktivizuar, vetëm përdoruesit e miratuar mund të shohin përmbajtje të tilla si foto dhe video në profilin tuaj. Kjo siguron që përmbajtja e përbashkët të jetë e dukshme vetëm për një grup të kufizuar njerëzish, jo e ndarë publikisht. SnapTwitter është një mjet që lejon përdoruesit të shkarkojnë përmbajtje nga llogaritë private të Twitter lehtësisht dhe shpejt. Në vetëm disa hapa të thjeshtë, ky mjet do t'ju ndihmojë të shkarkoni video dhe foto private në Twitter në cilësinë më të mirë

SnapTwitter Private Twitter Downloader është një mjet i bazuar në shfletues dhe aksesohet përmes shfletuesit të internetit të pajisjes suaj. Pra, ky mjet mund të funksionojë në pajisje të ndryshme nga kompjuterët (PC dhe Mac) deri te pajisjet mobile si tabletët, iPhone dhe Android pa instaluar asnjë softuer.

Identifikohu NE LLOGARINË TUAJ TWITTER PARA SE TË PËRDORNI MJEGËN

 1. 1

  Së pari, kopjoni kodin magjik

  Kodi Magjik do të kopjohet në kujtesën tuaj kur të klikoni në kuti.

 2. 2

  Shkoni te Tweet dhe hapni konsolën e DevTools

  Navigoni në skedën e shfletuesit të Tweet dhe hapni tastierën e zhvilluesit. Në Google Chrome, për të hyrë në tastierën e zhvilluesit, klikoni në Menynë e Chrome në të djathtën e sipërme të dritares së shfletuesit, më pas zgjidhni "Mjete të tjera", e ndjekur nga "Mjetet e zhvilluesit". Përndryshe, shtypni Option + ⌘ + J (për përdoruesit e macOS) ose Shift + CTRL + J (për ata në Windows/Linux).

 3. 3

  Ngjit kodin magjik

  Fusni kodin magjik që keni kopjuar në konsolën DevTools.

 4. 4

  Shtypni Enter dhe Kopjo të dhënat

  Pasi të shtypni tastin Enter, do të shfaqen të dhënat e burimit. Sigurohuni që të kopjoni këto të dhëna burimore.

 5. 5

  Ngjit dhe shkarko

  Kthehuni përsëri te shkarkuesi privat i SnapTwitter. Fut të dhënat burimore që kopjove më parë dhe kliko butonin Shkarko.

Shkarkoni Fotografitë dhe videot private nga Twitter

Shkarkuesi Privat i Twitter mundëson ruajtjen dhe shkarkimin e videove nga llogaritë private të Twitter. SSSTwitter ofron aftësinë për të tërhequr media nga profilet private në Twitter. Ky mjet është krijuar për të ndihmuar në ruajtjen e fotove private.

Shkarkuesi Privat i Twitter është një mjet që lejon përdoruesit të ruajnë materiale si video, imazhe ose cicërima nga profilet e Twitter që janë shënuar si private. Ndryshe nga profilet publike, përmbajtja e të cilëve është e disponueshme hapur për të gjithë, profilet private të Twitter kufizojnë dukshmërinë e tyre ekskluzivisht për ndjekësit e konfirmuar. Si rezultat, përdorimi i shkarkuesit privat të sssTwitter bëhet i nevojshëm.

Si mund të shkarkoni video nga Twitter duke përdorur SSSTwitter?

Për të ruajtur videot në Twitter duke përdorur SSSTwitter, ndiqni udhëzimet e mëposhtme: Fillimisht, gjeni cicërimën që përmban videon e dëshiruar dhe kopjoni URL-në. Më pas, vizitoni faqen e SSSTwitter dhe futni URL-në e tweet-it në fushën e caktuar. Shtypni butonin "Shkarko" për të filluar përpunimin e videos. SSSTwitter do të paraqesë opsione të ndryshme rezolucioni; zgjidhni cilësinë e preferuar dhe klikoni në lidhjen e shkarkimit. Nëse videoja fillon të luhet në një skedë të re, kliko me të djathtën dhe zgjidh "Ruaj videon si..." për të shkarkuar videon në pajisjen tuaj. Sigurohuni që keni një lidhje të qëndrueshme në internet dhe shkarkoni përmbajtjen me përgjegjësi, duke iu përmbajtur rregulloreve të së drejtës së autorit.

Shkarkimi i videove në Twitter nëpërmjet SSSTwitter është i drejtpërdrejtë dhe efektiv. Duke iu përmbajtur këtyre hapave, do të mund të ruani videot tuaja të preferuara në Twitter për t'i parë jashtë linje, duke ju lejuar t'i shijoni ato në çdo kohë, edhe pa lidhje interneti. Është e rëndësishme ta përdorni këtë veçori në mënyrë etike dhe të respektoni të drejtat e krijuesve të përmbajtjes.

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është një Shkarkues privat i Twitter?

Një shkarkues privat i Twitter lehtëson shkarkimin e lehtë dhe të shpejtë të fotove dhe videove private të Twitter në pajisjen tuaj, duke lejuar rikthimin e fotove të fshehura të Twitter në iOS dhe Android.

A mundet Twitter Private Downloader të ruajë video në rezolucion të lartë?

Cilësia e videos së shkarkuar varet nga rezolucioni i ngarkimit origjinal. Me kusht që videoja të jetë ngarkuar me rezolucion të lartë, Shkarkuesi Privat i Twitter është në gjendje ta ruajë atë me të njëjtën cilësi të lartë.

A mund të shkarkoj foto duke përdorur Twitter Private Downloader?

Me të vërtetë. SSSTwitter mundëson shkarkimin e fotove nga llogaritë private të Twitter.

Si mund të shkarkoj video nga Twitter?

Thjesht futni lidhjen e videos në Twitter në shkarkuesin tonë. Udhëzimet mund të gjenden këtu.

A do ta njoftojë ngarkuesin e videos përdorimi i Twitter Private Downloader?

Jo, ngarkuesi nuk njoftohet kur përdor Shkarkuesin Privat të Twitter. Shkarkimet mbeten anonime, ndonëse është thelbësore të merren parasysh dëshirat e privatësisë dhe të drejtave të autorit të krijuesve të përmbajtjes.

A mund të shkarkoj shumë video menjëherë me Twitter Private Downloader?

Shkarkuesi ynë lejon shkarkimin e të gjitha mediave të përfshira në një Tweet.