Si të shkarkoni video nga Twitter në Android

Twitter është një platformë popullore për ndarjen dhe zbulimin e përmbajtjeve interesante, duke përfshirë videot. Nëse gjeni një video në Twitter që dëshironi të shkarkoni dhe ruani në pajisjen tuaj Android, ndiqni këto hapa 😁

Metoda: Përdorimi i një faqe interneti për shkarkimin e videove në Twitter

Këtu është një udhëzues hap pas hapi se si të shkarkoni videot e Twitter në pajisjen tuaj Android duke përdorur një faqe interneti për shkarkimin e videove në Twitter

 1. Hapni aplikacionin Twitter

  Filloni duke hapur aplikacionin Twitter në iPhone tuaj. Shkoni te cicërimi që përmban videon që dëshironi të shkarkoni.

 2. Kopjoni URL-në e Tweet-it

  Prekni në tweet për ta zgjeruar atë. Kërkoni ikonën e ndarjes (një shigjetë lart) dhe trokitni lehtë mbi të. Zgjidhni 'Kopjo lidhjen në Tweet' për të kopjuar URL-në e tweet-it në kujtesën tuaj.

 3. Ngjit URL-në e Tweet-it

  Ngjit URL-në e tweet-it të kopjuar në shkarkuesin e SnapTwitter.

 4. Filloni shkarkimin

  Klikoni butonin 'Shkarko' në faqen e internetit. Shkarkuesi do të fillojë të përpunojë URL-në e tweet-it dhe të shkarkojë përmbajtjen e videos.

 5. Zgjidhni Cilësinë e videos

  Pas përpunimit, mund të zgjidhni cilësinë e videos. Ju mund të zgjidhni nga rezolucione dhe formate të ndryshme. Zgjidhni atë që i përshtatet preferencave tuaja.

 6. Shkarkoni Videon

  Klikoni butonin 'Shkarko' ose 'Shkarko Video' për të filluar shkarkimin. Videoja do të fillojë të shkarkohet në iPhone tuaj.

 7. Hyni në videon e shkarkuar

  Pasi të përfundojë shkarkimi, mund të përdorni videon e shkarkuar në listën e kamerës ose bibliotekën e fotografive të iPhone. Shijoni shikimin e videos jashtë linje!

Duke ndjekur këto hapa, mund t'i shkarkoni lehtësisht videot e Twitter në pajisjen tuaj Android dhe t'i shikoni ato sipas vullnetit tuaj, edhe pa një lidhje interneti.