TwDown

SnapTwitter, i njohur gjithashtu si TwDown, ju ndihmon të shkarkoni video nga Twitter

🔥 New: Insacret.app - Secret Instagram Story Viewer
🚀 New Features: Twitter Private Downloader

TwDown - Shkarkuesi më i mirë i Twitter

TwDown, i njohur gjithashtu si SnapTwitter, është një mjet në internet i krijuar për të ndihmuar përdoruesit të shkarkojnë video nga Twitter. Ai siguron një ndërfaqe të thjeshtë dhe të lehtë ku përdoruesit mund të fusin URL-në e një videoje në Twitter që duan të shkarkojnë. TwDown përpunon lidhjen dhe jep një lidhje shkarkimi që lejon përdoruesit të ruajnë videon në pajisjet e tyre. Përdoruesit mund të zgjedhin rezolucione dhe formate të ndryshme.

TwDown nuk kërkon ndonjë instalim softueri ose regjistrim përdoruesi, duke e bërë atë një opsion të përshtatshëm për ruajtjen e shpejtë të përmbajtjes në Twitter. Ai mbështet një sërë cilësish video, duke siguruar përputhshmëri me lloje të ndryshme pajisjesh dhe preferencat e përdoruesve. TWDown gjithashtu mund të konvertojë videot e Twitter në mp3, të shkarkojë muzikë Twitter mp3 me cilësinë më të mirë. Gjithçka që ju nevojitet është një lidhje me videon në Twitter, dhe përpunimi kryhet në serverin tonë.

Si të shkarkoni Twitter GIF dhe MP3 me TwDown?

 1. 1

  Hapni videon Twitter që dëshironi të shkarkoni dhe kopjoni lidhjen e saj.

 2. 2

  Hapni shfletuesin në pajisjen tuaj dhe vizitoni faqen e internetit TwDown.

 3. 3

  Ngjitni lidhjen e historisë në fushën e hyrjes në krye të shkarkuesit TwDown dhe shtypni butonin Shkarko.

 4. 4

  Prisni që serveri të përpunojë dhe të shfaqë listën e fotove ose videove të historisë, më pas mund ta ruani në pajisjen tuaj.

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është TwDown?

TwDown është një mjet që lejon përdoruesit të shkarkojnë video, GIF dhe imazhe nga postimet në Twitter direkt në pajisjet e tyre.

Si të përdor TwDown për të shkarkuar një video nga Twitter?

Thjesht ngjitni URL-në e postimit në Twitter që përmban videon në ndërfaqen TwDown dhe klikoni butonin e shkarkimit. Mjeti do të përpunojë lidhjen dhe do t'ju ofrojë një opsion shkarkimi.

A funksionon TwDown në pajisjet celulare?

Po, TwDown është i pajtueshëm me pajisjet celulare dhe funksionon pa probleme në platforma të ndryshme duke përfshirë iOS dhe Android.

A mund të nxjerrë TwDown audio nga videot në Twitter?

Po, TwDown ofron mundësinë për të shkarkuar vetëm pjesën audio nga videot e Twitter në format MP3.

A mbështet TwDown gjuhë të tjera përveç anglishtes?

Aktualisht, ndërfaqja e TwDown është e disponueshme vetëm në anglisht.

A duhet të krijoj një llogari për të përdorur TwDown?

Jo, nuk ka nevojë të krijoni një llogari. TwDown është i aksesueshëm për këdo pa regjistrim.

A mund të shkarkojë TwDown GIF edhe nga Twitter?

Po, përveç videove, TwDown gjithashtu mund të shkarkojë GIF direkt nga postimet në Twitter.