SSSTwitter

SSSTwitter, Shkarkoni media në Twitter, foto e profilit

🔥 New: Insacret.app - Secret Instagram Story Viewer
🚀 New Features: Twitter Private Downloader

Çfarë është SSSTwitter?

SSSTwitter është një mjet që ju ndihmon të shkarkoni video nga Twitter. Mund të kopjoni lidhjen e një tweet-i që ka një video, ta ngjisni në SSSTwitter dhe më pas ta shkarkoni videon. Ju mund të zgjidhni cilësinë e videos dhe është falas për ta përdorur sa herë të dëshironi. Është krijuar për të qenë i shpejtë dhe i thjeshtë për t'u përdorur nga kushdo.

Ju mund ta konvertoni Tweet-in në MP4 dhe të shkarkoni video dhe foto nga Twitter. Thjesht ngjitni URL-në e tweet-it në kutinë e hyrjes në faqen tonë të internetit dhe klikoni butonin Shkarko.

Karakteristikat e SSSTwitter

 • SSSTwitter lejon përdoruesit të shkarkojnë video nga Twitter. Ju duhet vetëm lidhja për tweet-in me videon.
 • Shërbimi është falas dhe nuk ka kufizime në numrin e videove që mund të shkarkoni.
 • Ju nuk keni nevojë të instaloni ndonjë softuer për të përdorur SSSTwitter; funksionon drejtpërdrejt përmes shfletuesit tuaj të internetit.
 • Shërbimi është krijuar për të ofruar shpejtësi të shpejtë shkarkimi.

Si të shkarkoni video duke përdorur SSSTwitter?

 1. 1

  Shkoni te Twitter dhe gjeni cicërimën që përmban videon që dëshironi të shkarkoni.

 2. 2

  Klikoni në Tweet për ta hapur, më pas kliko butonin e ndarjes ose kliko me të djathtën mbi tweet dhe zgjidh Kopjo lidhjen.

 3. 3

  Në shfletuesin tuaj të internetit, shkoni te SSSTwitter.

 4. 4

  Në SSSTwitter, ngjitni lidhjen Tweet në fushën e hyrjes.

 5. 5

  Shtypni butonin Shkarko dhe ruajeni videon në pajisjen tuaj.

Pse keni nevojë për SSSTwitter?

SSSTwitter është i dobishëm sepse ju lejon të shkarkoni video nga Twitter për t'i parë më vonë, veçanërisht kur nuk keni internet. Kjo është e shkëlqyeshme për të mbajtur video që mund të fshihen ose për t'i përdorur ato në projekte ose prezantime shkollore. Gjithashtu e bën të lehtë ndarjen e këtyre videove me miqtë që nuk janë në Twitter ose modifikimin e tyre për përdorimin tuaj.

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është SSSTwitter?

SSSTwitter është një mjet në internet që ju lejon të shkarkoni video nga Twitter direkt në pajisjen tuaj, të tilla si një smartphone, tablet ose kompjuter. Ai funksionon përmes një ndërfaqeje në internet dhe nuk kërkon instalim softueri.

A është SSSTwitter falas për t'u përdorur?

Po, SSSTwitter është plotësisht i lirë për t'u përdorur. Nuk ka tarifa të fshehura, tarifa abonimi ose kufizime përdorimi, duke e bërë atë të aksesueshme për këdo që dëshiron të shkarkojë video nga Twitter.

A duhet të krijoj një llogari për të përdorur SSSTwitter?

Jo, nuk keni nevojë të krijoni një llogari për të përdorur SSSTwitter. Shërbimi është krijuar për të qenë sa më i drejtpërdrejtë dhe pa probleme sa të jetë e mundur, duke lejuar akses të menjëhershëm duke vizituar thjesht faqen e internetit.

A funksionon SSSTwitter në pajisjet celulare?

Po, SSSTwitter është plotësisht i pajtueshëm me pajisjet celulare. Ju mund të përdorni shërbimin nëpërmjet çdo shfletuesi standard të uebit celular për të shkarkuar video direkt në smartphone ose tablet.

A e mbështet SSSTwitter shkarkimin e skedarëve GIF të Twitter?

Po, SSSTwitter mund të përdoret gjithashtu për të shkarkuar GIF nga Twitter. Procesi është i ngjashëm me shkarkimin e videove - thjesht ngjitni URL-në e tweet-it që përmban GIF në SSSTwitter dhe vazhdoni me shkarkimin.